Verslag van ALV 12 mei

Op 12 mei vond de algemene ledenvergadering plaats bij Museum de Broekerveiling. Na de vergadering was er de presentatie van spreker en trainer Alex Sijm. Een inspirerend verhaal van het naleven van een jongensdroom: circusdirecteur.
Als ondernemer leer je van vallen en opstaan. Alex heeft dat letterlijk en figuurlijk aan den lijve ondervonden. Hoe mooi is het als je dan toch hebt bereikt wat je altijd voor ogen hebt gehad! Zoals het ondernemen het ons ook leert: laat je niet leiden door wat andere zeggen wat niet kan, maar laat je leiden door je ambitie en omring je met de juiste mensen.

Van de ledenvergadering hebben jullie inmiddels de concept notulen mogen ontvangen. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, laat het weten dan mailen we deze nogmaals naar je toe. Een ALV wordt doorgaans niet gekenmerkt met een hoge opkomst. Het bestuur was derhalve blij met de leden die aanwezig waren. Met name omdat we toch belangrijke beslissingen moeten nemen met het oog op de fusie met de Bedrijfskring Heerhugowaard en onze zuster vereniging in Langedijk, de AOL.

De feedback uit de zaal, soms positief maar ook soms opbouwend kritisch, is dan van waardevolle waarde. De besturen van de drie verenigingen streven ernaar om tot een sterke gefuseerde vereniging te komen. Die met een grotere achterban de economische belangen binnen de Dijk en Waard weet te waarborgen in samenwerking met de gemeente.

Aansluitend op het programma bij het Museum is er bij bij Marktzicht Eten & Drinken een diner genuttigd. Deze afsluiting zorgde voor een gezellige en ontspannen afsluiting!

Mocht het u niet gelukt zijn om op de ALV aanwezig te zijn of heeft u naderhand verdere ideeën voor het bestuur dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

Het BKL Bestuur
Cornelis de Geus