Deze bijeenkomst is geannuleerd! Uitnodiging inspiratiesymposium Langedijk zonder zwerfafval

Zwerfafval is bijna overal. Het is vies en inmiddels een van de grootste irritaties onder mensen. Het is schadelijk voor het milieu, planten, dieren en uiteindelijk ook voor mensen omdat het in de voedselketen kan komen.

Daarom zet de gemeente Langedijk samen met Schoner Noord-Holland in op het verminderen van zwerfafval. Richting inwoners maar ook ondernemers. Want minder zwerfafval is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Om tot een breed draagvlak te komen, wil de gemeente Langedijk graag met de ondernemers in gesprek tijdens het Inspiratiesymposium.

Datum :              22 januari vanaf 19.00 uur
Locatie :             Theater de Binding, Bosgroet 12, Zuid-Scharwoude
Gratis deelname

PROGRAMMA
We hebben een boeiend programma samengesteld met:

Dirk Groot
Zwerfinator en nummer 1 op de Duurzame Top 100 van Dagblad Trouw. Dirk zal u laten zien (of schrikken) wat er aan zwerfafval op onze bedrijfsterreinen en in winkelgebieden wordt aangetroffen.

Luuk Bos
Gedragspsycholoog milieu en afval en een veel gevraagd spreker tijdens radioprogramma’s en andere media. Luuk vertelt alles over het gedrag rond zwerfafval en hoe je met simpele maatregelen grote verschillen kunt maken.

Schoner Noord-Holland geeft voorbeelden hoe u dit in de praktijk kunt brengen, uw medewerkers erbij kunt betrekken, maar vooral hoe u zich als een duurzamere organisatie kunt profileren. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden om ook mee te doen. Doe inspiratie op om uw duurzaamheidsimago concreet een zetje te geven.

Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers tijdens de paneldiscussie, met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te inspireren met eigen ervaringen. Natuurlijk eindigen we dit Inspiratiesymposium met een hapje en drankje na afloop.

Deelname is gratis. Wel vragen we u om zich aan te melden via schonernoordholland.nl.

We rekenen op uw komst. Want een schoner Langedijk is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.

Maak samen het verschil!