ICT vanaf Morgen: Een Sociaal en Duurzaam ICT bedrijf

Jongeren
Niet iedereen heeft de kans om zich te ontwikkelen in het huidige onderwijssysteem en met de druk die daarbij komt kijken. Zeker niet als je autistisch bent of leeft met een angststoornis. Uitval is het gevolg em thuiszitten  zonder perspectief en zonder een fijne sociale omgeving maakt van deze jongeren bankzitters.  Wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk en weer meedoen in de maatschappij!

Duurzame wereld
In ons werk en thuis neemt ICT vaak een prominente plaats in. We werken met laptops, PC’s, printers, servers, smart-tv’s et cetera. Nadeel: het veroudert. Wij verduurzamen de wereld een beetje door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en een tweede leven te geven of als dat niet meer mogelijk is, af te voeren via een verantwoorde én gecontroleerde afvalstroom.

Impact maken
Bedrijven die maatschappelijk willen ondernemen doneren hun afgeschreven ICT apparatuur aan ons of nemen diensten af (kantoormigratie, applicatietests, reparatie, datawiping) en hiermee kunnen wij jongeren opleiden en weer op weg helpen in de maatschappij. We creëren zo high-fives tussen organisaties, bedrijven, jongeren èn het milieu. Dat is nog eens impact! Wij zijn een social enterprise en dat betekent dat winst maken geen doel op zich is maar een middel om de wereld een stukje beter te maken. 

Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u apparatuur voor ons of geinteresseerd in één van onze diensten? Kijk eens op onze website of neem contact op via 072-3030343