GO!-NH

Sinds dit jaar kunnen innovatieve ondernemers met groeiambities deelnemen aan het GO!-NH versnellingsprogramma van Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord. Dit wordt uitgevoerd namens de Provincie Noord-Holland. Het Ontwikkelingsbedrijf in Noord Holland Noord is er voor ondernemers en ontplooit verschillende projecten en programma’s om ondernemers te ondersteunen en te faciliteren op verschillende onderwerpen zoals het versnellen van innovaties, financieringsvraagstukken dan wel uitbreiding- en vestigingslocatievraagstukken.

Afgelopen juni zijn de 1e twee rondes van het GO!- NH programma afgesloten met de gedeputeerde Zita Pels als Key-Note speaker. Voor inspiratie kan je delen van deze dag terugkijken op www.go-nh.nl. Ondernemers die al hebben deelgenomen zijn super enthousiast over het programma. Het volgende en derde programma “Scale” begint in september en de werving en inschrijvingen zijn begonnen. U kunt zich nu aanmelden om aan dit versnellingsprogramma deel te gaan nemen. Thema’s waar op ingezoomd gaan worden zijn:

  • Circulaire Economie; Afval als Grondstof; Modulair ontwerp; Plastics; Textiel
  • Energietransitie
  • Duurzame Mobiliteit
  • Agri-food

 Meer informatie is te vinden op website: https://go-nh.nl/programmas/scale-21/. Aanmelden voor GO!-NH Scale én voor alle masterclasses uit de GO!-NH Academy is mogelijk via de website. De provincie Noord-Holland heeft 5 tot 10 (gratis) GO!-NH Scale plekken beschikbaar voor MKB-bedrijven met duurzame innovaties. Wil je meer weten kom dan naar de introbijeenkomst op 25 augustus van 16:30-17:00 uur.