30 jaar B&O Projectafbouw!

B&O Projectafbouw op de Bijlestaal in Broek bestaat 30 jaar.

Paul Bleeker vertelt:
Een dertigjarig bestaan, dat wil je niet zomaar voorbij laten gaan. Alle beslissingen en risico’s die zijn genomen, alle vroege ochtenden en late avonden die we hebben gewerkt. Je bent geneigd te denken dat het de normaalste zaak van de wereld is, maar dat is natuurlijk niet het geval.

We hebben er met z’n allen keihard ons best voor gedaan. Wat ik ooit begonnen ben op een zolderkamertje in een tussenwoning, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Ik ben ongelooflijk trots dat ik aan de leiding daarvan mag staan.

Toch ben ik het liefst op de achtergrond en probeer ik niet allesbepalend te zijn. Zoals een coach ooit tijdens een training tegen me zei: “Zie je al die sterren aan de hemel? Die stralen alleen zo mooi omdat de donkere achtergrond ze laat schijnen.” Die achtergrond hoop ik te zijn.

Naar aanleiding van deze feestelijke mijlpaal hebben wij een jubileum magazine uitgebracht.

Trots zijn wij hierop en via deze link presenteren wij deze graag aan jullie: https://beno.nl/nieuws/bekijk-ons-eigen-magazine/