Uitnodiging seminar WAB

Per 1 januari 2020 treedt de nieuwe wet WAB in werking. Wat betekent deze nieuwe wetgeving voor uw organisatie? Wat verandert er? Met welke wijzigingen kan en moet u nu al rekening houden? En hoe houdt u uw medewerkers optimaal gemotiveerd?

Op maandag 2 december 2019 organiseren Molenaar & Hermes Advocaten in samenwerking met het AmbitieHuis een seminar over de WAB en motivatie van medewerkers. Het seminar vindt plaats op de trainingslocatie van het AmbitieHuis: Pettemerstraat 7 te Alkmaar (naast Poppodium Victorie en de Vue Bioscoop). Deelname aan dit seminar is kosteloos.

In dit seminar infomeren wij u voor de pauze over de praktische gevolgen van de WAB voor u als ondernemer. Zo staan we stil bij de impact voor inhuren van flexwerkers en oproepkrachten, de invloed op het ontslaan van medewerkers en de hieruit voortvloeiende (transitie)vergoeding. Na de pauze presenteert het AmbitieHuis hun visie op leiderschap met als doel om medewerkers zo optimaal mogelijk te laten renderen. Aan het einde van deze bijeenkomst bent u volledig geïnformeerd over de WAB, de impact op uw organisatie en welke stappen u de komende maanden moet zetten. Bovendien heeft u praktische tips gekregen over leiderschap en motivatie die u direct de volgende dag kunt toepassen in uw organisatie.

Programma:
19.00 uur            Inloop
19.30 uur            Welke impact heeft de WAB op uw organisatie? Door Mr. Luella Hermes, advocaat/partner bij Molenaar & Hermes Advocaten
20.15 uur            Pauze
20.30 uur            De invloed van leiderschap op motivatie: what makes Sammy run? Door Michael van Leijen MSc, trainer/coach en eigenaar van het AmbitieHuis
21.15 uur            Borrel en netwerken

Aanmelden kan via info@ambitiehuis.nl. Heeft u vooraf vragen of wensen over wat u graag in het seminar behandeld zou willen zien, neemt u dan contact op met Luella (hermes@mhadvocaten.nl / 06-45 76 06 03) of Michael (michael@ambitiehuis.nl / 06-10 30 40 18)