Uitnodiging Het Grootste Werkfestival X NHNEXT op 13 oktober 2022

De zomer is officieel voorbij. Een mooi moment om elkaar weer te ontmoeten, te inspireren en samen te werken aan een innovatief Noord-Holland Noord.
Dat doen we op donderdag 13 oktober tijdens Het Grootste Werkfestival X NHNEXT bij het AFAS Stadion in Alkmaar.

Jij hebt je toch ook al aangemeld? Het thema deze dag is ‘Innovatie werkt’. Dát laten we zien en horen. Want innovatie is onmisbaar voor de economie, arbeidsmarkt, het bedrijfsleven en onderwijs.
Ontdek meer over de toekomst van werken en verdiep je in thema’s als innovatief personeelsbeleid en open innoveren tijdens de deelsessies. Netwerk met andere professionals binnen jouw vakgebied, stel vragen en vind oplossingen voor de toekomst!

Programma
12:30 – 13:00 uur:
Inloop
13:00 – 13:45 uur: Gezamenlijke opening door Esther Zijl (directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord), Ben Tap (directeur RPAnhn) en Jakob Wedemeijer (wethouder van Alkmaar). Daarna neemt Eva de Mol (CapitalT) je mee de diepte in over ‘De toekomst van werken’.
14:00 – 14:45 uur: Eerste ronde met deelsessies (vooraf aanmelden vereist)
15:00 – 15:45 uur: Tweede ronde met deelsessies (vooraf aanmelden vereist)
16:00 – 17:00 uur: Afsluitende borrel op het netwerkplein

Deelsessies
Heb je je al aangemeld voor 13 oktober? Vergeet jezelf ook niet aan te melden voor twee deelsessies (één per ronde): https://hgwfxnhnext.nl/schedule.

Anders leren: hoe versterken het onderwijs en bedrijfsleven elkaar
Innovatief personeelsbeleid: van cruciaal belang
Open je ogen: innovatie werkt
Hoezo krapte? Ontdek kansen op de arbeidsmarkt
Groeiversneller: innoveren doe je samen
Impact maken met innovatie

Meer informatie over de deelsessie vind je na aanmelden in het platform: Het Grootste Werkfestival X NHNEXT (hgwfxnhnext.nl)

Klik hier voor aanmelding