Uitnodiging Cybercrime event 6 november

Geachte ondernemer,

Vanuit mijn netwerk en werkzaamheden, gerelateerd aan preventie op het gebied van criminaliteit, en als parkmanager wil ik graag het volgende onder jullie aandacht brengen. Een groots evenement met veel informatie over de extreem nadelige effecten en gevolgen door – en de gevaren van Cybercriminaliteit.   

Op 6 november staat het braintainment congres ‘OUT OF BUSINESS’ gepland (in Heiloo).

Wat houdt dit in en waarom is het interessant?

Hét Cybercrime event van 2019 | Hoe we allemaal gewillig meewerken

Het gevaar komt niet meer (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving en steeds vaker is het MKB slachtoffer. Ondertussen heeft maar liefst 90 % van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde. De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel.

Het avondcongres ‘OUT OF BUSINESS’ verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren in Noord-Holland die succesvol willen blijven. Daders, slachtoffers en experts gaan in op de do’s en don’ts. Technisch ingewikkeld? Nee! Dit gaat over samenwerken, afspraken maken en over gedragsverandering. Zet struisvogelpolitiek om in doeltreffende actie en Beleef Veiligheid!

Het RPCNH nodigt u en uw collega’s van harte uit voor het congres ‘OUT OF BUSINESS’. Laat u verrassen in de prachtige Cultuurkoepel van Heiloo. Reserveer nu één of meerdere van de 350 toegangskaarten op woensdag 6 november. Wij zorgen voor een avond vol inspiratie. 

3 absolute top sprekers over 1. innovatie; 2. neuro wetenschap en gedragsverandering; 3. futurist met een geweldige presentatie en een inspirerende dagvoorzitter.

Normaal gesproken kost zo’n kaartje minimaal 500 euro – nu is het gratis–  Het is echt een avond uit met een prachtig netwerk publiek en privaat; Neem je partner mee want dit is voor iedereen interessant. 

In de Cultuurkoepel Heiloo moet je een keer zijn geweest

Gratis buffet

RESERVEER NU UW KAARTEN   

Ik hoop jullie daar te zien (met jullie relaties, partner, collegae etc)

Met vriendelijke groet,

Fons Sijnesael
Parkmanager Breekland
www.breekland.nl
Email   Parkmanagerbreekland@gmail.com