Nieuw lid Lean2Succes stelt zich voor

Wij geloven dat het overal beter en leuker kan, voor zowel klanten als medewerkers. Wij verhogen het werkplezier, de klanttevredenheid én de resultaten in organisaties. Dit doen we met behulp van Lean. Lean is een filosofie waarbij het leveren van waarde aan de klanten centraal staat en verspilling wordt geminimaliseerd. Lean geeft medewerkers verantwoordelijkheid en stelt ze in staat zelfstandig continu te verbeteren.

Wij realiseren direct impact in organisaties en zijn een garantie voor tevreden klanten.

We hebben een prachtig team dat bestaat uit Ed CramerPieter van Sligtenhorst,  Martijn PontEd Slatman, Saskia JohnSandy DuijsensAd HondersJasper ZaalenRuud Keizer.

• Wij zijn persoonlijk betrokken bij u en uw bedrijf en wij leveren maatwerk.
• Wij werken samen met u en uw medewerkers.
• We richten ons specifiek op het implementeren van Lean, dus procesverbeteringen, waardoor kwaliteit en snelheid omhooggaan en de kosten omlaag.
• We leveren altijd uitstekende kwaliteit. We willen dat elke klant aangeeft dat hij/zij zéér tevreden over ons is en ons aanbeveelt bij collega’s.

Onze dienstverlening
Met behulp van consultancy, trainingen en workshops realiseren we een cultuuromslag waarin continu verbeteren centraal staat, zodat uw dienstverlening op een hoog niveau blijft, ook na ons vertrek. Uw medewerkers worden opgeleid om zelfstandig verbeteringen te signaleren en door te voeren. Onze trainingen worden volledig afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie en wij zijn pas tevreden als onze inzet leidt tot succes!