Nieuw BKL-lid stelt zich voor

Als nieuw lid van BKL stel ik me graag aan u voor:
Mijn naam is Frank Baljé, eigenaar van het opleidings- & trainingsbedrijf BYKS. Dit staat voor Boost Your Knowledge and Skils en vind zijn oorsprong in 2005. Ik ben hier aan begonnen met een grote rugzak vol ervaringen en kennis, met een instructeurs ervaring van 25 jaar (defensie). Omdat ik in de beginfase zeer veel Engelstalige klanten had is deze naam spontaan ontstaan en gebleven. Wij verzorgen maatwerk opleidingen veelal in het veiligheidsgebied.

Denk hierbij aan EHBO, BHV, VCA etc. maar ook aan agressie trainingen, communicatie trainingen, leiderschapstrainingen en teambuildingen. Ik zeg “wij” omdat we voor enkele trainingen ook specialisten inhuren om te ondersteunen.

Core business is bedrijfshulpverlening maar dan wel zoals de ARBO wet dat ziet. Maatwerk binnen het wettelijke kader dus. We streven samen met de klant naar een efficiënte en effectieve manier van trainen die door de deelnemers als nuttig, prettig , leerzaam en positief wordt ervaren. Door onze brede praktijk ervaring kunnen we dit bereiken.

We verzorgen de trainingen het liefst op de locatie van de klant omdat we daar direct alles zichtbaar hebben en dit de deelnemers het meest aanspreekt.

Corona heeft ook bij ons de digitale aanpak versneld, dus ook op dat gebied kunnen we u ook theoretisch trainen. Praktijk kan uiteraard niet digitaal, maar ook daarvoor hebben we diverse oplossingen zo niet dan ontwikkelen we die gewoon.

Alle bedenkbare trainingen zijn mogelijk, de klant heeft een wens, wij ontwikkelen de training.

Zo is er een ruime ervaring in de zorgsectoren, opleidingssector, midden en kleinbedrijf, internationale dienstensector en overheidgerelateerde diensten zoals brandweer politie en defensie.

U kunt kiezen uit een breed aantal certificeringen; BYKS, NIBHV, NIKTA, CIBOT, Rode Kruis, Oranje Kruis en nog veel meer. Laat u vooraf goed informeren hierover, we geven u een eerlijk, goed en wettelijk onderbouwd advies.

Ik hoop dat ik een beeld heb kunnen geven van B Y K S Opleiding & Training. We gaan graag met u het gesprek aan betreffende wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan op uw lokatie of bij ons op de Oostelijke Randweg 10B in Noord-Scharwoude.

Info@byks.nl / www.byks.nl / 06-23288574 uiteraard WhatsApp en andere social media.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Frank Baljé