Nieuw BKL-lid stelt zich voor

Hoewel velen van u mij wel zullen kennen, stel ik me graag aan u voor. Mijn naam is Leo Rijnja, in 1963 in Sneek geboren en al 35 jaar met veel plezier woonachtig in Langedijk.

In 1984 kwam ik in Langedijk werken als financieel adviseur bij De Groot Adviescombinatie, waar ik korte tijd later mede-eigenaar van werd. Wij hadden vestigingen in Langedijk, Heerhugowaard en Obdam. Na bijna 30 jaar vond ik het tijd voor een andere stap, wilde ik verder kijken dan de financiële wereld en heb mijn bedrijf verkocht. 

Zonder dat ik het van tevoren had bedacht, kwam ik in de uitvaartsector terecht. De eerste jaren was ik zelfstandig uitvaartondernemer in franchise bij een grote uitvaartonderneming. Toen ik gevraagd werd leiding te gaan geven aan een crematorium kwam ik voor het eerst in 35 jaar in loondienst. Ik had een geweldige werkgever, een fantastisch team en een schitterende nieuwe locatie. Alles voor elkaar zou je zeggen…maar ik miste het zelfstandig ondernemerschap. Dus na 8 maanden heb ik afscheid genomen van mijn werkgever. 

Sinds 1 mei 2020 ben ik met Leo Rijnja Uitvaartverzorging weer voor mezelf begonnen en sinds 1 juni 2020 werk ik nauw samen met een oud-collega uit Alkmaar. Samen vormen wij Toebes & Rijnja Uitvaartverzorgers (www.toebesrijnja.nl) en zijn met name actief in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Schagen.