Netwerkbijeenkomst Ondernemend Regio Alkmaar

Ondernemend Regio Alkmaar en BDO Accountants & Adviseurs nodigen u graag uit voor een inspirerende lezing van Ruud Veltenaar op maandag 6 mei aanstaande!

‘Het grootste gevaar van succes is berusting van het behaalde resultaat’

Trendwatcher Ruud Veltenaar verzorgt lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld. Zijn positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten is uniek, aanstekelijk en verfrissend. 

Op 6 mei aanstaande schetst Ruud Veltenaar het bedrijf van de toekomst en begint met het einde voor ogen. Met twee centrale vragen leidt hij de aanwezige ondernemers terug naar de oorsprong:
•        Waarom bestaat jouw bedrijf?
•        Wat maakt het future fit?
Ruud focust zich op wat ondernemers móeten weten over de wereld die in sneltreinvaart transformeert naar een volgende fase. Hoe leid en innoveer je, en hoe kun je maximale en duurzame meerwaarde creëren voor jezelf en anderen? Kortom, wat is het geheim achter succes? Deze netwerkbijeenkomst is een must voor ondernemers die hun bedrijf klaar willen stomen voor de toekomst! 

Inloop Gasten Lezing George Kessler zaal vanaf 18.30
Aanvang lezing Ruud Veltenaar: 19.00 uur
Einde lezing: 20:00 – Daarna ORA / BDO Netwerk borrel: 20.00-21.00 uur
Klik hier voor aanmelding van de lezing